Michael skråmo svt

Uppgifter: IS-rekryteraren Michael Skråmo gripen i Syrien

Uppgifter: IS-rekryteraren Michael Skråmo gripen i Syrien | SVT Nyheter

15 maj 2019 — Den döde IS-terroristen Michael Skråmos barn har anlänt till Landvetter. … där vi kan få vara i lugn och ro, säger han till SVT Nyheter.

Michael Skråmo har gripits i Syrien, enligt uppgifter till SVT Nyheter. Ett kurdiskt förband ska ha gripit honom.

IS-terroristen Michael Skråmos sju barn har landat i Sverige

IS-terroristen Michael Skråmos sju barn har landat i Sverige | SVT Nyheter

12 mars 2019 — – Läget är mycket mer oklart än det uppgavs vara förra veckan, säger Kurdo Baksi, svensk-kurdisk journalist. Det var i tisdags som SVT kunde …

Den döde IS-terroristen Michael Skråmos barn har anlänt till Landvetter. Barnen och deras morfar Patricio Galvez möttes upp av polisen i Göteborg.– De ska föra oss till socialtjänsten och ett ställe där vi kan få vara i lugn och ro, säger han till SVT Nyheter.

IS-rekryteraren Skråmos mamma till SVT: Michael är död

IS-rekryteraren Skråmos mamma till SVT: Michael är död | SVT Nyheter

Den profilerade terrorrekryteraren Michael Skråmo är död. Det uppger hans mamma för SVT Nyheter.”Det går inte att föreställa sig den sorg vi känner nu”, skriver hon.

IS-terroristen Michael Skråmos barn har förts till Irak

UD bekräftar: IS-terroristen Michael Skråmos barn har förts till Irak | SVT Nyheter

Utrikesdepartementet bekräftar att IS-terroristen Michael Skråmos barn har förts ut från Syrien till Irak. – Ja, vi kan bekräfta att barnen anlänt till Erbil. Vårt fokus nu är att bistå barnen på bästa sätt, säger Buster Mirow Emitslöf, presskommunikatör på UD, till SVT.

IS-terroristen Michael Skråmos barn i Irak – SVT Nyheter

IS-terroristen Michael Skråmos barn i Irak: ”Måste identifieras” | SVT Nyheter

De sju barnen till den norsksvenske IS-terroristen Michael Skråmo har nu återförenats med sin morfar efter att förts över gränsen till Irak. – Det utspelades glädjescener när de efter många timmars färd kom hit från lägret al-Hol, berättar SVT:s utsända Tomas Thorén.

Michael Skråmos öde höljt i dunkel – finns inte på nya listor

Michael Skråmos öde höljt i dunkel – finns inte på nya listor | SVT Nyheter

Uppgifterna om att IS-terroristen Michael Skråmo är gripen i Syrien blir allt mer oklara.– Läget är mycket mer oklart än det uppgavs vara förra veckan, säger Kurdo Baksi, svensk-kurdisk journalist.

Skråmobarnens liv – nu berättar morfar Patricio Galvez om …

Skråmobarnens liv – nu berättar morfar Patricio Galvez om första året i Sverige | SVT Nyheter

För ett år sedan hämtade Patricio Galvez hem sina sju föräldralösa barnbarn från Syrien. Uppvuxna i en terrorsekt, barn till en av Sveriges mest välkända IS-terrorister. I ett SVT Nyheter-reportage berättar nu Patricio om barnens väg in i det svenska samhället.– Någonstans tror jag att de vill glömma det som varit, säger Galvez.

Michael Skråmos barn har undersökts på sjukhus

Michael Skråmos barn har undersökts på sjukhus | SVT Nyheter

Det är ännu inte klart hur lång tid det kan komma att ta för IS-terroristen Michael Skråmos barn att få alla sina resehandlingar på plats. Och i väntan på att få åka hem med morfadern Patricio Galvez har de sju barnen undersökts på sjukhus. – Det har tagits blodprover och en del av dem har hälsoproblem, säger SVT:s utsände Tomas Thorén.

Söder stred mot Skråmo – nu vill han rädda IS-terroristens …

Söder stred mot Skråmo – nu vill han rädda IS-terroristens barn | SVT Nyheter

Trollhättebon Jesper Söder har varit i Syrien och stridit mot IS-krigare och stått öga mot öga med barnen som nu väcker stor debatt i Sverige. Han stred också i fronten mot IS-terroristen Michael Skråmo. Söder tycker att Sverige borde ta hem alla barn till IS-svenskar i området – utan deras föräldrar. – Barnen är inte ansvariga för föräldrarnas val, säger Jesper Söder.

Förundersökning mot IS-rekryteraren Michael Skråmo inledd

Norska säkerhetspolisen: Förundersökning mot IS-rekryteraren Michael Skråmo inledd | SVT Nyheter

IS-rekryteraren Michael Skråmo ska ha gripits i Syrien. Nu säger den norska säkerhetspolisen att en förundersökning mot Skråmo har inletts.

Keywords: michael skråmo svt